been-blauw.20170426150539.png

Elektrische Fietsen

Verdubbel uw kracht en plezier met de ibee, de elektrische fiets, ook wel e-bike genoemd, van Bikkel Bikes.
De ibee is voorzien van het door Bikkel ontwikkelde elektrische aandrijfsysteem dat zich onderscheidt door eenvoud en degelijkheid. De actieradius van de elektrische fiets van Bikkel varieert van 30 t/m 220 Km.

Onze collectie E-Bikes bestaat uit maar liefst 10 modellen variërend van de ibee Magma die zich duidelijk richt op de jeugdige gebruiker, de hippe Vida met middenmotor, de uiterst complete Bora met middenmotor, tot de strak afgewerkte Serra met voorwielmotor. Voor elk wat wils dus!

VOORWIELMOTOR MET ROTATIESENSOR

Dit systeem is inmiddels niet meer weg te denken uit onze collectie. Ons voorwiel motor systeem bewijst al jaren zijn dienst en is uiterst beproefd. De motor (250W/ 30Nm) in het voorwiel staat bekend om zijn kracht en is zeer stil.  Door het lichte gewicht van de motor heeft de motor geen invloed op het stuurgedrag. Zonder ondersteuning rijdt de fiets als een normale fiets.

De trapomwentelingen hebben invloed op de mate van ondersteuning. Ze worden gemeten door de rotatiesensor. Deze sensor bepaalt aan de hand van de hoeveelheid trapomwente-lingen, hoeveel ondersteuning de motor moet geven. Het voordeel van deze rotatiesensor is dat fietsers met weinig kracht het maximale uit de fiets kunnen halen.

Afhankelijk van het model zijn er drie bedieningen mogelijk: Van een uiterst eenvoudige LED bediening waarop 3 ondersteuningsstanden gekozen kunnen worden tot een luxe LCD display met 10 onder-steuningsstanden en diverse extra’s. Accu’s variëren van 375wh tot 522 Wh inhoud.

MIDDENMOTOR

Onze ibee middenmotor is de stilste en krachtigste motor op de markt. Het systeem is voorzien van een luxe lcd-display met 5 ondersteuningsstanden midden op het stuur. Met de ingebouwde verbruiksindicator ziet u hoeveel power de motor verbruikt. De motor (250/ 80NM) is erg krachtig en stil.

Dit systeem maakt gebruik van vier senso-ren namelijk van een trapkracht-, schakel-, snelheid- en een rotatiesensor. Door deze vier sensoren weet de motor precies welke mate van ondersteuning gewenst is bij uw rijomstandigheden. De fiets rijdt daardoor erg natuurlijk en geeft een constante fijne onder-steuning. Dankzij de schakelsensor worden de ketting, tandwielen en versnellingsnaaf tijdens het schakelen niet belast. Hierdoor is de fiets veel minder slijtagegevoelig. Afhankelijk van het gekozen model varieert de accu van 468wh tot 522 Wh inhoud.

Onze elektrische

 ondersteuningssystemen: