Home / Bikkel Bikes Group B.V. trots uitgeroepen tot FD Gazelle 2023 als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland

Bikkel Bikes Group B.V. trots uitgeroepen tot FD Gazelle 2023 als een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland

Bikkel Bikes Group B.V., een toonaangevende speler in de Nederlandse fietsindustrie, is verheugd aan te kondigen dat het bedrijf is uitgeroepen tot FD Gazelle 2023. Deze eervolle onderscheiding, toegekend door het gerenommeerde Financieele Dagblad (FD), erkent Bikkel Bikes Group B.V. als een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Slechts 1003 bedrijven zijn geselecteerd voor deze prestigieuze lijst, wat de buitengewone groei en inzet van Bikkel Bikes Group B.V. weerspiegelt.

FD Gazellen zijn bedrijven die over een periode van drie jaar een bovengemiddelde groei hebben doorgemaakt op het gebied van omzet, winst en personeelsbestand. Bikkel Bikes Group B.V. heeft deze indrukwekkende groei bereikt door voortdurende innovatie, hoogwaardige producten en een toegewijd team van professionals. Op donderdag 23 november 2023 wordt deze prestigieuze ondernemersprijs van Het Financieele Dagblad uitgereikt in Theater Amsterdam.

Henk Ruijten, CEO van Bikkel Bikes Group B.V., reageerde enthousiast op het nieuws: “Deze erkenning als FD Gazelle 2023 is een bekroning op het harde werk en de toewijding van ons team. We zijn er trots op dat we worden erkend als een van de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Het is een bewijs van onze inzet voor kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.”

Bikkel Bikes Group B.V. heeft de afgelopen jaren aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van duurzaamheid, technologische vooruitgang en klantgerichte benaderingen. Het bedrijf blijft zich inzetten voor het leveren van hoogwaardige elektrische fietsen voor een brede doelgroep.

Het bedrijf bedankt zijn klanten, partners en medewerkers voor hun voortdurende steun en toewijding. Deze erkenning moedigt Bikkel Bikes Group B.V. aan om te blijven innoveren en te streven naar verdere groei in de toekomst.