Home / BIKKEL BIKES PRESENTEERT NIEUWE COLLECTIE

BIKKEL BIKES PRESENTEERT NIEUWE COLLECTIE

Bikkel Bikes organiseert in samenwerking met groothandel Louis Verwimp B.V. de Bikkel Bikes presentatiedagen 2024 voor dealers en geïnteresseerde fietswinkels.

Bij Bikkel Bikes in Nederweert worden alle fietsen zelf ontworpen, ontwikkeld en geassembleerd. Dit gebeurt met een team waarvan sommigen al meer dan 25 jaar werkzaam zijn bij het bedrijf. Doordat Bikkel bovenop de nieuwste trends en ontwikkelingen zit, zijn ze vooruitstrevend en dit heeft geresulteerd in een nieuwe 2024-collectie die in twee weekenden in september gepresenteerd worden in Noord- en Zuid-Nederland.
“We zijn van mening dat de klant een Bikkel moet beleven door het maken van een proefrit en voor snelle service terechtkan bij de dealer”, zegt Henk Ruijten, directeur van Bikkel Bikes. “Mede hierom staat bij ons de dealer centraal, waarbij we zorgen voor een volledige ondersteuning qua marketing en service via een vast contactpersoon met korte lijnen en snelle reacties.”
De nieuwe collectie kenmerkt zich door een overzichtelijk assortiment fietsen met frisse kleuren, de nieuwste toepassingen en een goede prijs-kwaliteitverhouding, wat ervoor zorgt dat elke doelgroep, van scholier tot de zakelijke en recreatieve fietser, een passende elektrische fiets kan vinden.

Locaties en data
De Bikkel Bikes presentatiedagen 2024 vinden op twee locaties plaats in een noord- en zuid-editie. De noord-editie is op zondag 10 september en maandag 11 september in Nunspeet (Fletcher Hotel Veldenbos). De zuid-editie is op zondag 17 september en maandag 18 september bij de Bikkel Bikes-showroom in Nederweert.

Aanmelden: www.portal.verwimp.nl/nl/login

Geïnteresseerde fietswinkels/retailers kunnen een mail sturen naar marketing@bikkelbikes.com onder vermelding van het aantal personen en de gewenste datum en dagdeel.