Home / Over Bikkel

Over Bikkel

De allernieuwste fietsen, standaard voorzien van persoonlijke service en betrouwbaarheid? Bij Bikkel Bikes laten we al 25 jaar zien dat het kan! En steeds meer mensen ontdekken hoe heerlijk dat voelt.

Bikkel Bikes verovert Nederland met handgemaakte fietsen. Modern design en de aller­laatste e-technologie gaan bij Bikkel hand in hand met de beste service en garanties. Dat kunnen we waarmaken, omdat onze fietsen alleen worden verkocht via lokale fietsenmakers. Zij geloven in onze kwaliteit en nodigen je graag uit voor een proefrit. Oriënteren via internet is handig,
maar er gaat niets boven een serieuze proefrit bij jou in de buurt. Dat na zo’n ritje vrijwel iedereen voor een Bikkel kiest, zegt genoeg! Een paar minuten op een Bikkel en ook jij bent overtuigd.
Bikkel Bikes zijn er voor iedereen die op zoek is naar een ­oerdegelijke en comfortabele fiets. Al onze fietsen ontwerpen, ontwikkelen en maken we zelf in onze eigen fabriek in ­Midden-Limburg. Zo houden we de kwaliteit in de hand en kunnen we sneller reageren op vragen van onze klanten. Wist je bijvoorbeeld dat Bikkel een van de eerste was met een elektrische fiets? Veel van die e-Bikkels rijden nu nog altijd vrolijk rond.

Doordat we veel van onze fietsen maken in kleine oplagen, bepalen we helemaal ons eigen pad. We zitten boven op de trends en kunnen hiermee gemakkelijk inspelen op de vraag in de markt. Bij jouw fietsenmaker vind je altijd de laatste modellen.

Een echte Bikkel blijft maar doorgaan, daar doen we alles aan. Zo zijn na de levering van je fiets de originele onderdelen vaak nog vele jaren beschikbaar. Verder gebruiken we zoveel mogelijk universele onderdelen. Mocht het nodig zijn, dan kan elke fietsenmaker in Nederland een Bikkel snel weer op weg helpen. Fiets dus vooral zover en zo vrij als je zelf wilt.

Als familiebedrijf hebben we al 25 jaar oog voor de mensen en de omgeving om ons heen. We bieden ruim baan aan mede­werkers met een afstand tot de arbeidsmarkt en kijken we bij alles wat we doen hoe het zo duurzaam mogelijk kan. Zo dragen we bij aan een wereld die ook in de toekomst nog een beetje leuk blijft om in rond te fietsen.

Iedereen verdient een Bikkel!