• Bikkel Bikes

Nieuwe collectie 2021

Onze collectie omvat maar liefst 10 modellen e-bikes. Al vanaf 2008 produceren we bij Bikkel bikes e-bikes en zijn daarmee een van de oudste fabrikanten van e-bikes op de markt. Hierdoor hebben wij ook veel ervaring met e-bikes en de productie daarvan.


In 2021 lanceren wij de ibee Tuba, de ibee Tuba disk en de ibee Tuba Disk Gates met intube accu. Deze modellen zijn verkrijgbaar in mooie en gevarieerde kleuren. De ibee Tuba disk is uitgerust met hydraulische schijfremmen. De ibee Tuba disk Gates heeft naast de hydraulische schijfremmen, een Gates riemaandrijving.


De Bikkel Bora + is uitgerus met een long life accu. Deze Veria accu is volledig in Nederland ontwikkeld en voorzien van een geavanceerd Battery Management System en een vooruitstrevende oplaadtechniek. Deze technieken zorgen voor een sterk verlengde levensduur van de accu, tot wel 3x langer in vergelijking met de gebruikelijke fietsaccu’s. Dit onderschrijven wij door standaard 5 jaar garantie te geven op deze Veria accu. Uitleg over onze elektrische ondersteuningssystemen is hier te downloaden.