• Bikkel Bikes

Samenwerking Limburgse Veldia

Bikkel bikes is voor de 2020 collectie de samenwerking aangegaan met het eveneens Limburgse Veldia (Velden).


Bikkel bikes heeft voor een deel van zijn modellen de nieuwe “longlife”accu gebruikt die onder de naam “Veria” op de markt gebracht is.


De Veria accu is helemaal in Nederland ontwikkeld en heeft een zeer geavanceerde BMS en oplaadtechniek. Deze technieken zorgen voor een sterk verlengde levensduur van de accu ( tot wel 3x langer in vergelijking met de gebruikelijke fietsaccu’s ) en dat wordt onderschreven door standaard 5 jaar garantie te geven aan de consument.


Veldia heeft ons met een sterk verhaal benadert en alle testen die we gedaan hebben, wijzen ook de kracht van de accu uit. Ultieme doel van de samenwerking is om uiteindelijk naast de ontwikkeling ook de productie van de accu naar europa terug te halen, de eerste stappen in deze richting zijn al gezet.  De hoop is dit uiterlijk volgend seizoen te kunnen realiseren waarmee weer een stap gezet wordt in de verduurzaming van ons product.

De 2020 collectie van Bikkel bikes is een vervolg op de succesvol ingezette richting van de 2019 collectie. Met de collectie van afgelopen jaar kozen we voor een frisse collectie met onze eigen bewezen technieken en een sterke prijs kwaliteit verhouding, dit is bijzonder goed aangeslagen en we gaan dan ook met verder vertrouwen het nieuwe seizoen tegemoet.


Bikkel bikes onderscheidt zich verder door middel van zijn eigen productie en service in Nederland, dit zorgt voor korte lijnen richting de dealers en maximale service.