Dealer worden

De allernieuwste fietsen, standaard voorzien van persoonlijke service en betrouwbaarheid? Bij Bikkel Bikes laten we al ruim 25 jaar zien dat het kan! Steeds meer mensen ontdekken hoe heerlijk dat voelt en vinden zo hun weg naar jou als Bikkel dealer.

Bikkel zet jou centraal
Bikkel Bikes verovert Nederland met handgemaakte fietsen. Modern design en de allerlaatste e-technologie gaan bij Bikkel hand in hand met de beste service en garanties. Dat kunnen we waarmaken, omdat onze fietsen alleen worden verkocht via lokale fietsenmakers zoals jij. Als Bikkel dealer kun je de meerwaarde van jouw serviceniveau kracht bij zetten. Zo vormen onze fietsen en jouw vakmanschap een ijzersterk totaalconcept.

Alles in eigen hand
Al onze fietsen ontwerpen, ontwikkelen en maken we zelf in onze eigen fabriek in Midden-Limburg. Zo houden we niet alleen de kwaliteit in de hand, maar zijn we ook vaak sneller dan de rest. We waren één van de eersten die met een elektrische fiets op de markt kwamen. Veel van die eerste generatie Bikkels rijden nu nog vrolijk rond.

Bikkel is altijd dichtbij
Unieke batches, special editions of een kleine serie helemaal personaliseren? Doordat we veel van onze fietsen maken in kleine oplagen, is in overleg bijna alles mogelijk. Als Bikkel dealer sta je rechtstreeks met ons in contact bij een technische uitdaging of specifieke klantvraag. Bikkel Bikes heeft één dealer aanspreekpunt die via e-mail, telefonisch en whatsapp bereikbaar is. Korter kan het lijntje van klant naar fietsenmaker naar Bikkel Bikes niet zijn.

Een Bikkel moet je beleven
Jouw fietsspeciaalzaak is het kloppend hart van de Bikkel beleving. Oriënteren via internet is handig, maar er gaat niets boven een serieuze proefrit in de buurt. Dat na zo’n ritje vrijwel iedereen voor een Bikkel kiest, zegt genoeg! Een paar minuten op een Bikkel en ook jouw klanten zijn overtuigd.

Eenvoudig in reparatie en onderhoud
Een echte Bikkel blijft maar doorgaan, daar doen we alles aan. Zo zijn na de levering van je fiets de originele onderdelen vaak nog vele jaren beschikbaar. Verder gebruiken we zoveel mogelijk universele onderdelen. Mocht het nodig zijn, dan kan elke fietsenmaker in Nederland een Bikkel snel weer op weg helpen.

Samen onderweg
Als familiebedrijf hebben we al bijna 30 jaar oog voor de mensen en de omgeving om ons heen. We bieden ruim baan aan medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt en kijken we bij alles wat we doen hoe het zo duurzaam mogelijk kan. Zo dragen we bij aan een wereld die ook in de toekomst nog een beetje leuk blijft om in rond te fietsen.

Voor een dealerschap werken wij samen met groothandel Louis Verwimp in Valkenswaard.

Meld je aan bij Louis Verwimp | Verwimp

Iedereen verdient een Bikkel!